Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Arestat după ce și-a bătut mama și a violat-o

Publicat

in

Caz șocant într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat de 42 de ani și-ar fi violat mama pentru a doua oară. Abrutizat din cauza alcoolului băut peste măsură, individul a trecut peste orice dram de rațiune și a agresat-o tocmai pe cea care i-a dat viață, scrie presa locală.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Reținut de polițiști sub acuzația de violenţă în familie raportată la viol, individul, Constantin N., din comuna Santa Mare, a fost prezentat în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Judecătoria Botoșani și arestat preventiv.

Mamă terorizată la beţie

Grozăvia s-ar fi petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 11 martie a.c., când bărbatul, care a muncit o perioadă prin țară, a revenit în comună. Cumpărase diverse lucruri pentru a le lua ochii celor din familie. Doar că, imediat ce s-a văzut acasă, el s-a pus pe băut până și-a pierdut mințile. Atunci a tăbărât asupra mamei sale în vârstă de 77 de ani. După ce a lovit-o de mai multe ori, a violat-o.

Trei zile femeia nu a mai ieșit din casă, fiind terorizată de propriul fiu, care o mai violase și în urmă cu mai bine de șase ani și pentru care făcuse mai mulți ani de pușcărie.

Nenorocirea a ieșit la iveală abia marți, pe 14 martie a.c., când un alt fiu al femeii, îngrijorat cu privire la faptul că nu reușește să o contacteze pe mama sa, a sunat la 112. Cei care au intervenit au fost polițiștii din cadrul unei patrule mobile. Oamenii legii au mers la locuința femeii, însă nu le-a răspuns nimeni. Ulterior, ei s-au uitat și pe geamurile de la casă  și au observat că bătrâna este în interior. Din acest motiv, polițiștii au intrat în forță și au găsit-o pe femeie prezentând leziuni la nivelul întregului corp.

Agresor găsit ascuns sub pat

Realizând că riscă să ajungă din nou în pușcărie, Constastantin N. a fugit într-o altă încăpere a locuinței și s-a ascuns sub pat, crezând că nu va fi găsit. Doar că polițiștii l-au dibuit și l-au scos de acolo, după care l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției. Ulterior, din cercetări, a reieșit faptul că acesta și-ar fi agresat mama și ar fi violat-o. continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.