Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Subprefectii au primit diplome de la ministrul liberal Lucian Bode

Publicat

in

Lucian Bode, ministru liberal de Interne, le-a conferit celor doi subprefecți din Vaslui, Mircea Gologan- apolitic și Dorin Apostu-PSD, diplome de onoare pentru „profesionalism, dedicare și consecvență”! 

Fest Bijuterii Elite Biodental

Subprefectul Mircea Gologan a făcut anunțul pe pagina sa de facebook, acolo unde a fost postată și fotografia-martor.

Diploma de onoare pentru profesionalism, dedicare și consecvență în obținerea unor rezultate deosebite în activitatea profesională, au primit atât cei doi suprefecți cât și prefectul Daniel Onofrei.

”Apremiat performanța, implicarea și profesionalismul celor care au ales să protejeze viața cetățenilor și a comunităților. Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care au arătat că sunt oameni înainte de toate, iar prin misiunile îndeplinite cu succes au probat dedicarea și dragostea față de semeni”, a declarat șeful MAI, Lucian Bode.

Și subprefectul Mircea Gologan a mulțumit ministrului liberal pentru diploma primită.

“Mulțumesc conducerii Ministerului de Interne pentru această onoare, colegilor din Instituția Prefectului județul Vaslui cu care am colaborat în acești 9 ani din postura de prefect și subprefect și tuturor celor, împreună cu care în această perioadă am reușit să rezolvăm situațiile apărute în activitatea desfășurată în această funcție”, a declarat subprefectul Mircea Gologan. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.