Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Curățenie de primăvară în PNL! Traseismul politic, popular şi în 2023

Publicat

in

ZERO PRINCIPII! Traseismul politic este în floare în județul Vaslui. “Politicienii” fug de la un partid la altul fără a ţine cont de doctrină. O demonstrează clar o serie de personaje din municipiul Bârlad care trec de la un trotuar politic la altul, fără nicio jenă, în funcție de interesele pe care le au.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Aproximativ 40 de foști membri ai Partidului Național Liberal au părăsit barca galbenă și au bătut la ușa PSD. Grupul de migratori de la PNL a fost condus de Georgică Vulpe, un personaj pe care în realitate PNL nu și-l mai asuma deoarece îl radiase din rândurile sale încă de anul trecut din cauză că “politicianul” nu își mai plătise cotizația de mai bine de șase luni de zile, iar activitatea sa politică era ZERO. Bineînţeles că fiecare politician care trece de la un partid la altul îşi motivează gestul prin aceea că nu se mai regăsea în partidul pe care îl reprezentase.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Plecarea lui Georgică Vulpe la PSD ar fi în realitate un semnal de alarmă pentru primarul Dumitru Boroș. Prin primirea lui Vulpe în rândurile social democraților se închide definitiv ușa pentru edilul Bârladului de vreme ce acesta din urmă cocheta tot mai des în ultima vreme cu ideea de a migra și el spre PSD. 

Georgică Vulpe a alergat mereu după mai mulți iepuri

Cântecul de lebădă a lui Georgică Vulpe la PNL Bârlad s-a încheiat acum doi ani atunci când acesta și-a dat demisia din funcția de președinte. 

Asta după cea avea să afle că “cine aleargă după doi iepuri, nu prinde nici unul”. Legea nu îi permitea lui Vulpe să fie președinte de partid și director de școală în același timp. Acesta și-a dat atunci demisia din funcția de președinte al PNL Bârlad. 

Vulpe, un mai vechi dușman al lui Boroș

În vara anului 2021 Organizaţia PNL Bârlad şi-a desemnat preşedintele în persoana lui Georgică Vulpe, la mai puţin de o săptămână după ce forul local mai desfăşurase o conferinţă de alegeri, în urma căreia câştigătorul funcţiei de preşedinte a fost primarul Dumitru Boroş, scrutin contestat ulterior şi invalidat de conducerea organizaţiei judeţene a partidului.

Preşedintele ales pe data de 16 iunie 2021, Dumitru Boroş, declara că el a fost ales în mod corect şi în conformitate cu prevederile statutului PNL, susţinând că alegerile organizate ulterior erau nelegale. Boroş preciza atunci că Georgică Vulpe nu mai este membru de partid, deoarece îşi prezentase demisia.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi este în afara legii partidelor, a statutului şi regulamentelor PNL. Noi ştim că am convocat legal şedinţa de alegeri de săptămâna trecută, am lucrat după statut, conducerea judeţeană a refuzat în mod constant să ne furnizeze anumite documente spre a clarifica anumite situaţii punctuale cu privire la anumiţi membri. Am întocmit convocatorul şi ne-am dus la alegeri. Conferinţele de alegeri pot fi convocate de către Biroul Politic Judeţean, Biroul Politic Local, preşedinte sau o treime din membrii Biroului Politic Local. Şedinţa noastră, cea de pe 16 iunie, a fost convocată de preşedinte, am parcurs procedura statutară, am avut un vot final, un rezultat. Această şedinţă de azi nu ştie nimeni cine a convocat-o. Eu n-am convocat-o, BPL nu a convocat-o, BPJ nu a convocat-o. Eu sunt prim-vicepreşedinte al PNL Vaslui, fac parte din BPJ”, declara în iunie 2021 Dumitru Boroş.

sursa foto: newsvaslui.ro

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.