Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Ambulanţier surprins cu salvarea la piață când încărca un sac cu cartofi fix în locul unde stau pacienţii

Publicat

in

Un ambulanţier din Iaşi a decis să meargă într-o misiune specială în interes personal: a fost surprins în timp ce-şi cumpăra cartofi de la piaţă şi îi încărca fix în locul în care stau pacienţii.  Acum este anchetat de către Serviciul de Ambulanţă Iaşi pentru că şi-a făcut aprovizionarea cu autospeciala! 

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

În lipsa unui pacient, şoferul de ambulanţă din Iaşi a considerat că, lângă targă şi aparatură medicală, este loc suficient pentru un sac de cartofi. Aşa că, în timpul programului, a trecut rapid pe la piaţă.

Cu ambulanţa la piaţă 

Vânzător-reporter: A oprit, a luat cartofii şi a plecat. Nu era cu nimeni, era singur. 

– Şi unde a pus cartofii?

– În spate. I-a pus în sac de celofan.

Imaginile suprinse de un martor i-a revoltat pe ieşenii care, de multe ori, sunt nevoiţi să aştepte mai bine de o oră o ambulanţă.

Clienţi: Au prea multă libertate şi nu sunt controlaţi. Dacă ar fi controlaţi, prin GPS, prin ceva, nu ar mai face chestiile astea. 

– O nebunie curată. Cum să vină cu ambulanţa? După aceea duce bolnavi acolo. Dar cum s-a gândit el? Acolo a cărat bolnavi şi după aceea a cărat cartofi şi a dus acasă la copii, să mănânce?

Pentru comercianţi nu contează însă cui vând marfa, atâta timp cât iese un ban. 

Vânzător: Nu-mi pare că e ceva suspect. De ce? Că a luat omul un sac de cartofi?

Şefii ambulanţierului nu au fost la fel de înţelegători. Managerul Serviciului de Ambulanţă Iaşi a anunţat că angajatul este cercetat disciplinar. O comisie va stabili măsurile care vor fi luate: cel mai probabil, va primi un avertisment pentru că a folosit autospeciala în scop personal. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.