Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Boul păcălit de Vulpe? BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Boul este un animal mare și greoi de fel. Rage  când îi este foame sau sete de ceva. Trage la car sau trage la măsea când are ocazia. Are capul mare, cu coarne crescute sau puse de câte unul sau câte una. Depinde.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Boul nostru a fost ales. Acu’ vreo trei ani. Este galben la piele, dar roșu la minte. Ca și lupul, își schimbă “pielea” ori de câte ori poate, chiar la comandă dacă vrea, dar năravul niciodată. Nu are nici minte, nici orientare. Bate campii când are ocazia pe sticlă sau prin saivan. Se dă la vaci de nu mai poate. Multe din ele o fac din compasiune ori din interes. Nu sunt mulțumite. Nu contează la câte vaci te dai. Conteaza câte dintre ele au fost mulțumite.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Lumea s-a suparat că Boul nostru nu face nimic. A început să dărâme tot în jur. Cartiere întregi. După ce i-a trecut, a pus mâna pe niscaiva bănuți și a început să repare ce a stricat la nervi. Mare lucru nu face. Mai mult rage pe unde poate, că nimeni nu-l ascultă sau nu-l susține, nici măcar politic.

Cu câțiva ani în urmă, o vacă tot galbenă, oarecum mulțumită de-o împerechere fugitivă cu Boul nostru, pe un birou mâncat de carii , s-a apucat de capul ei și a unui bou în rezervă, să facă pierduți niște bani pe raparații capitale. La un sediu de prin ogradă. Au contractat niște neamuri cu semnatură falsă, s-au dat la treabă, iar când a venit plata s-au stricat la burtă și au început să se balege moale. Mama Colaka nu e straină de șmen. Vaca a fost dată afară, boul rezervist se milogește pe la porți mari, iar Boul nostru bate câmpii pe străzi cu haine de constructor, în urbea cu rulmenții gripați de multă vreme.

Vulpea este este un animal șiret, de fel. A păcalit ea un urs, d-apoi un Bou.

Această Vulpe este veșnic flămândă. 

A dat târcoale pe la tot felul de porți ca să mănânce și gura ei ceva. A fost și ea galbenă, cândva. Chiar șefă într-o zi. Atât a putut. Nu era compatibilă și a fost iradiată total.

Ca să vezi, pentru că a fost șefă într-o zi și pentru că l-a dat jos pe Bou, de pe tron, de foame după “găini” grase, a început să ceară pentru ea și vreo câțiva vulpoi, de soi, câte un post pe ici colea, ca să se mai înfiripe și neamul ei.

Cei din ogradă care au vazut că Vulpea le tot dă târcoale, au ferecat porțile și au dat drumul la câini. Culmea e ca și Boul nostru a lăsat câinii slobozi prin urbe și ca să-i lege, dă bani grei de la contribuabili. O să ajungă, din cauza câinilor, să nu mai apuce să repare vreo cărare din ogradă.

Vulpea noastră, șireată cum e, a găsit vreo câțiva fraieri care sa-i facă lobby, pe la tot felul de porți înalte și să ceară recompensă că a dat Boul jos, ba chiar i-au ros și coada între timp.

Văzând că nimeni nu o ia în serios, a strâns vreo cațiva din haită, tot galbeni fără acte ca el și cu surle și trâmbițe a trecut pe roșu, într-o zi. Pardon, la roșu. Nu le-au mai plăcut găinile și au trecut pe trandafiri. Oare vor mai avea aceeași limbarniță și după ce-și vor umple gura cu țepi, se vor duce pe pustii??

Nu vor face mulți purici. Că au, deja prea mulți.

La Haur, poate. Că acolo se duc toți traseiștii, toți hămesiții neamului, care cred că nu-i știe nimeni cât de vicleni sunt .

Nu mergeți la câinii cu colacii în coadă, că sunt mușcati de Vulpe și au rabie.

Boul a fost păcălit de Vulpe?

Nu!

Boul a fost mușcat de Vulpe și a turbat. Nimeni nu regretă asta!

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.