Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Directori incompetenți, plătiți să stea degeaba! Șeful șomerilor taie frunze la câini

Publicat

in

Este revoltător să vezi cât de mulți directori de instituții dau dovadă de incompetență și nu își îndeplinesc responsabilitățile în mod adecvat. Acești directori sunt plătiți pentru a conduce instituțiile într-un mod eficient și pentru a asigura buna desfășurare a activităților, dar, în schimb, prezintă rapoarte seci și fără sustinere și nu au habar de ceea ce se întâmplă în instituția lor. Un exemplu în acest sens este habarnistul Marian Roșca, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Preocupat mai mult de prostituția politică acest personaj nu își dă seama că activitatea lui are un impact direct asupra angajaților și asupra performanței instituției. Roșca ar trebui să fie la curent cu actualitățile și să ia decizii înțelepte pentru a asigura buna funcționare a instituției. Numai că Roșca habar nu are care îi sunt atribuțiile și nici ce ar trebui să facă pentru a veni în sprijinul miilor se șomeri din județul Vaslui.

Avis Coffee Shop

În loc să se concentreze pe îmbunătățirea performanței instituției și pe creșterea eficienței, directorul habarnist se complace într-un mod de lucru ineficient și repetitiv. Zilele trecute a fost invitat la Comisia de Dialog Social să discute despre “Ucenicia la locul de muncă”. În loc să spună ce face concret pentru a stârni interesul  actualilor elevi să învețe o meserie astfel încât tiberii să nu mai plece peste hotare sau pentru a-i determina pe agenții economici să formeze specialiști în diverse domenii, Roșca a plictisit auditoriul. Cu greutate a reușit să citească niște pasaje dintr-o lege copiată de pe internet. Nu de asta aveau nevoie cei prezenți la respectiva ședință.  Dar atât a putut Roșca. Acest personaj nu reprezintă numai un cost inutil pentru instituție, dar și o piedică în calea progresului.

Este important ca directorii să își asume responsabilitatea și să își facă datoria într-un mod adecvat. Ei trebuie să fie proactivi și să ia măsuri pentru a îmbunătăți performanța instituției, să se asigure că toți angajații sunt bine pregătiți și să fie la curent cu cele mai recente tendințe din domeniu.

În concluzie, directorii incompetenți care prezintă rapoarte seci și fără susținere sunt o problemă majoră în instituțiile statului și trebuie să fie înlocuiți cu oameni capabili și dedicați.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.