Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO: Primii miri au sosit la Exquisite by Mira cu elicopterul

Publicat

in

Într-o zi specială precum nunta ta, trebuie să te simți cu adevărat unică și specială. Și ce poate fi mai exclusivist decât aterizarea cu elicopterul la locul nunții tale? La Exquisite by Mira, această experiență magică este acum disponibilă.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Primii miri care au ales să se bucure de această experiență exclusivistă au sosit deja la locul nunții lor cu elicopterul. Aterizarea cu stil și intrarea fabuloasă în cea mai frumoasă sală de nunți au făcut ca acest eveniment special să fie cu adevărat unul de neuitat.

„Am ales să venim cu elicopterul pentru că ne-am dorit ceva cu adevărat unic și special pentru nunta noastră. Și am făcut alegerea cea mai bună! A fost o experiență magică pe care nu o vom uita niciodată”, au declarat mirii entuziasmați. Așadar, dacă doriți să faceți o intrare fabuloasă la nunta voastră, Exquisite by Mira așteaptă cu nerăbdare să vă ajute să aveți o experiență de neuitat. 

“La Mira, ești o mireasă unică și specială, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să realizezi nunta perfectă. Sosirea cu elicopterul va fi o experiență cu adevărat magică și suntem atât de bucuroși că am decis să va oferim acest serviciu exclusivist. La Mira ești o mireasa unica. Aterizează cu stil la nunta ta! Fa-ti o intrare fabuloasa, exact ca evenimentul tău la cea mai frumoasă sala”, a declarat Mirabela Popica. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.