Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

Un bărbat a fost înjunghiat de soţie în plină stradă

Publicat

in

Un bărbat a fost înjunghiat de partenera sa de viață în plină stradă, în fața unui magazin din Botoşani. De la ce a pornit scandalul.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Totul a pornit de la o scenă de gelozie făcută chiar de către partener. Bărbatul în vârstă de 38 de ani își bănuia soția de infidelitate după ce ar fi fost sunată insistent de către o persoană cu număr ascuns.

Acesta a devenit gelos și de aici au apărut discuții aprinse între cei doi soți. După o serie de reproșuri, partenera lui, în vârstă de 26 de ani, l-ar fi atacat brusc cu un cuțit în zona abdomenului. Totul s-a petrecut în plină stradă, în fața unui magazin.

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde a și fost operat, însă starea lui este una bună. Este în afara oricărui pericol.

Imediat după incident, tânăra a fost dusă la poliție. Aceasta și fost reținută deja pentru 24h și este acum cercetată în cadrul unui dosar penal pentru violență în familie.

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.