Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Voie bună la ziua comunei Iana- FOTO

Publicat

in

În acest an, primarul comunei Iana, Ionuț Totolici, a ținut să marcheze Ziua Comunei cu un concurs inedit pentru iubitorii de cai, care s-a bucurat de un real succes.
Zeci de pasionați de animale au ținut să concureze pentru premiile oferite de organizatori.

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

“Această zi a fost posibilă datorită muncii în echipă a multor oameni dedicați, inclusiv a voluntarilor noștri, a angajaților primăriei și a organizatorilor evenimentului. Aș dori să le mulțumesc tuturor pentru efortul lor și pentru că au contribuit la crearea unei astfel de atmosfere minunate în comunitatea noastră. Sunt mândru de comuna noastră și sunt convins că vom continua să construim împreună o comunitate mai puternică și mai unificată pentru viitorul nostru comun”, a declarat primarul comunei Iana, Ionuț Totolici.
„Îl felicit pe domnul primar Ionuț Totolici pentru inițiativa de a organiza acest concurs, care a adunat mulți proprietari de cai. Au fost mai multe probe, de la călărie, la tras greutăți, iar cele mai frumoase exemplare au fost premiate”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.
Ziua comunei Iana a mai însemnat competiții sportive, dar și sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 25 și 50 de ani de la încheierea căsătoriei.
De asemenea, cei prezenți s-au bucurat de un spectacol artistic, pe scenă urcând artiști locali, dar și recunoscuți pe plan național, cum ar fi Maria Cîrneci, Adriana Ochișanu, Nadia Duluman, Dan Ciotoi, trupa Chihlimbar și Olga Gorcinschi.

“Mă bucur să văd că primarii reușesc să organizeze și astfel de activități și să le ofere oamenilor momente din acestea. Sunt extrem de încântat să văd atât de mulți oameni venind împreună pentru a sărbători Ziua Comunei. A fost o zi plină de bucurie, muzică și activități pentru toți membrii comunității, indiferent de vârstă. În această zi specială, am fost martorii a ceea ce poate fi realizat atunci când oamenii se unesc și lucrează împreună pentru un scop comun”, a declarat prefectul Daniel Onofrei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.