Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bărbat decedat după ce mașina pe care o repara a căzut peste el-FOTO

Publicat

in

Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea și aplicarea măsurilor de resuscitare unei persoane rămasă încarcerată sub un autoturism, în localitatea Iezerel, comuna Ivănești.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 43 ani care prezenta leziuni multiple în zona capului și a coloanei cervicale, victima aflându-se în stop cardiorespirator.
Pompierii și paramedicii au efectuat masaj cardiac și au urmat toți pașii protocolului de resuscitare, însă după aproximativ 45 minute, medicul de pe ambulanța SMURD a fost nevoit să declare decesul.
Din primele informații, victima efectua reparații la un autoturism, iar din cauza asigurării necorespunzătoare, autovehiculul a căzut peste bărbat.
Cercetările în acest caz sunt efectuate de autoritățile cu atribuții în acest sens.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.