Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ce spune Nelu Tătaru despre candidaţii PNL pentru alegerile locale

Publicat

in

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că până la sfârşitul acestui an filiala pe care o conduce îşi va stabili candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tătaru a precizat că în această perioadă sunt efectuate sondaje de opinie care urmăresc felul în care se situează eventualii candidaţi PNL la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului reşedinţă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„După luna septembrie o să avem sondaje făcute peste tot la nivel de filială, iar în perioada octombrie – noiembrie va fi făcut un sondaj şi de la nivel naţional, astfel încât să avem stabiliţi candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi municipiul reşedinţă, care urmează să fie votaţi în Biroul Politic Naţional. Noi venim cu propunerile de la nivel de judeţ şi se votează la nivel central. Pentru ceilalţi candidaţi, votul se face la nivel judeţean. Finalul anului trebuie să ne prindă cu candidaţii pentru alegerile locale stabiliţi”, a menţionat Nelu Tătaru.

Referitor la o posibilă candidatură a sa la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, liderul filialei PNL a afirmat că discuţia despre acest subiect este prematură, având în vedere că nu se cunoaşte cu exactitate modalitatea în care se vor derula alegerile.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.