Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

PNL împlinește 148 de la înființare / Liderii partidului au transmis mesaje românilor

Publicat

in

Preşedintele PNL, deputatul Nelu Tătaru, secretarul general al liberalilor vasluieni, Daniel Onofrei şi alţi lideri din conducerea partidului au transmis mesaje cu prilejul împlinirii a 148 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Reprezentanţii PNL au transmis că se mândresc cu realizările istorice, dar se concentrează pe prezent şi privesc spre viitor. Liberalii afirmă că îşi doresc creşterea veniturilor românilor şi consolidarea clasei de mijloc. 

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

“Partidul Naţional Liberal este testamentul înaintaşilor noştri care au făurit România modernă iar voi, tinerii de astăzi, îi sunteţi zâmbetul viitorului! La mulţi ani, PNL!”- Nelu Tătaru.

Și secretarul general al PNL Vaslui a declarat că libertatea individuală, democrația, economia de piață și responsabilitatea sunt principii fundamentale ale liberalismului.

“Astăzi, cu ocazia Zilei Partidului Național Liberal, ne reamintim de valorile liberale care ne-au ghidat mereu acțiunile și deciziile. Libertatea individuală, democrația, economia de piață și responsabilitatea sunt principii fundamentale ale liberalismului, care au contribuit la dezvoltarea societăților moderne și prospere în întreaga lume.
În aceste vremuri dificile, este important să ne unim eforturile pentru a depăși provocările și a construi un viitor mai bun pentru toți românii. Unitatea este esențială pentru a face față cu succes provocărilor actuale și pentru a ne asigura că România continuă să progreseze.
Responsabilitatea este, de asemenea, o valoare cheie a liberalismului. Fiecare dintre noi trebuie să contribuim la dezvoltarea și prosperitatea țării noastre. Înțelegem că acest lucru necesită sacrificii și eforturi sustenabile, dar suntem convinși că numai prin eforturi comune putem construi o Românie mai puternică și mai prosperă.

La mulți ani, Partidul Național Liberal! Să continuăm să fim un partid al valorilor liberale, care promovează unitatea și responsabilitatea pentru binele tuturor românilor!”

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.