Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Plăți de 20 de milioane de lei pentru lucrările realizate prin Programul „Anghel Saligny”

Publicat

in

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat sume de bani către mai multe UAT-uri din județul Vaslui, în vederea decontării facturilor pentru obiectivele de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Astfel, pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local  din comuna Epureni, județul Vaslui”, a fost solicitată pentru decontare suma de 8.906.674 de lei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

De asemenea, pentru proiectul „Modernizare prin asfaltare străzi și drumuri sătești în comuna Codăești, județul Vaslui”, a fosr solicitată suma de 7.544.077 lei.

Nu în ultimul rând, pentru proiectul „Pod pe DJ 245E, km 2+705”, Consiliul Județean Vaslui a solicitat pentru decontare suma de 5.450.343 de lei.

La nivel național au fost alocate sume în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiții finanțate prin Programul ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a apei potabile și a sistemelor de canalizare.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.