Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Incendiu la o fermă de păsări din Tutova- FOTO

Publicat

in

Detașamentul de pompierii Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru depozitarea furajelor hală situată în curtea Fermei de păsări nr. 1 din localitatea Tutova, comuna Tutova. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o hală pentru depozitarea furajelor (masă vegetală uscată și concentrate), existând pericol de propagare la halele din apropiere. Curentul electric nu era întrerupt, astfel că, pompierii au procedat la deconectarea de la rețeaua de electricitate. După aproximativ o oră și jumătate incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Au ars ori s-au degradat aproximativ șapte tone de masă vegetală uscată (4 tone) și concentrate (3 tone), respectiv 30 metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment. De asemenea, a fost degradat un tablou electric.
Au fost salvate halele de păsări, aproximativ patru tone de masă vegetală uscată și șapte tone de furaje concentrate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.