Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Poneiul de la Veterinară a prins peștele cel mare, dar un comisar este pe urmele lui – BURSA Zvonurilor

Publicat

in

O veste care cu siguranță a cutremurat pe toată lumea în ultimele zile face referire la mai marele peste vracii de animale din județ. Ei bine, Poneiul veterinar a plecat la Capitală. Da, ați auzit bine! Și nu oricum, ci cu două chei de Mercedes în buzunar și un asociat cu bani mulți în spate. Așadar, se pare că a devenit destul de prosper în ultima vreme, dar ne vrem să știm cu ce preț! Cei mai șocați de schimbările de la vracii de animale au fost pesediștii. Au primit o lovitură atât de grea încât au vrut să înece Poneiul în Prut, sub podul ridicat de Garincha la Bumbăta. 

După cum se zvonește, marele nostru om de afaceri va deveni ecologist în București și va merge cu Tesla. Probabil că a realizat că trebuie să își spele imaginea după ce ani de zile a supărat mulți afaceriști din zona noastră.

Avis Coffee Shop

Plecarea Poneiului de la Veterinară aduce și alte schimbări. Prețul protecției în sanitare în județ se va modifica. În plus, se zvonește că Dana de la Iași ar putea veni la Vaslui ca urmare a acestei plecări. Ați auzit bine – Dana de la Iași – o altă persoană de temut în lumea afacerilor din județ. Pesediștii au promis răzbunare, iar cel care îi întărâtă cel mai tare este un fost comisar, fost tehnocrat, proaspăt vopsit în roșu. Vorba cuiva: cine se întâlnește cu comisarul Para, nu îl uită niciodată. 

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.