Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mesajul unui preot pentru credincioși: „Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad”

Publicat

in

Un preot controversat a postat un mesaj șocant pe contul său de Facebook, în care a susținut că cei care „nu se leapădă de pisică” vor merge în Iad.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor! Cine ține animale în casă și îi substituie oamenilor afrimând că sunt mai buni ca oamenii pentru care a murit Hristos! Să fie Anatema!”, a scris preotul Matei Vulcănescu.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cu o zi în urmă, acesta a făcut o altă postare: „Ori pisica, ori Hristos! Nu se poate și Împărăția Cerurilor și pisica! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!”.

În prezent, Matei Vulcănescu este preot slujitor în Grecia. În 2015, sinodul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a emis o hotărâre prin care i se interzice să intre în orice biserică, mănăstire sau schit din sud-estul României, potrivit adevarul.ro.

În trecut, preotul a avut mai multe derapaje. Una dintre ele a făcut referire la oamenii care îl venerează pe Arsenie Boca.

„Având în vedere zecile și sutele de comentarii pro Arsenie Boca și aproape zero comentarii referitoare la lupta împotriva panereziei ecumeniste, putem să vedem o foarte bună statistică prin care înțelegem de ce oamenii nu înțeleg ereziile părintelui Arsenie Boca, adulatorii lui Boca fiind ei înșiși indiferenți sau ecumeniști, relativiști și materialiști, sau emo, sau obsedați de acest idol”, a spus el.

În 2016, Matei Vulcănescu revenea cu alte afirmații șocante.

„Nu mai omorâți copii în pântece pentru că îi trimiteți în iad, mai bine nașteți-i, botezați-i și apoi omorâți-i. E un păcat mai mic!”.

Sursa: Adevarul

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.