Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Milițienii BeJenantu și Poșârcă Pedofilul,  șefi promovați cu câte o stea din 2 în 2 ani pe criteriul „pupa ghiulul”- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

După ieșirea la pensie pe motive mai puțin medicale și mai mult penale a fostului șef al Poliției Municipale dintre vii, la orizontul urbei conduse de Ceapa Roșie se remarcă un personaj nou! Nou cu numele, că individul are aceleași apucături ca proaspătul pensionar: bolnave și penale! Având mersul unui pinguin așa cum au remarcat unii colegi de-ai săi, deși orașul viilor nu are vreo legătură cu Polul Nord acolo unde păsările dolofane dețin supremația numerică, noul doritor de șefie are astfel de apucături dominante numeric. După ce a instituit la modestul său birou rutier reguli pinguiniste, acest milițian învechit, tinde mai sus! În mod necontenit,  BeJenantu pupă dosul mai marilor Primăriei și pe cel al șefilor de la județ. Milițianul nostru poartă permanent lenjerie intimă de culoarea trandafirilor roșii și trage sfori pentru o eventuală promovare în locul iubitorului de telenovele turcești. Deși nu are același hoby cu fostul șerif, actualul șef de la Biroul Rutier are apucături obediente față de politicul dominant al județului și promite supunere oarbă gibilanului! În așteptare, sub aceeași umbrelă păcătoasă a concediilor medicale măsluite stă șeful BOP, Poșârcă. Un alt pretendent la funcția de șerif al urbei lui Ceapă Roșie! După ce controlul IGPR l-a găsit vinovat de nemuncă,  acesta se ascunde după piciorul său operabil și speră ca noua lege a pensiilor să-i netezească  drumul spre șefia mult visată. Vizat cu ani în urmă de o anchetă pentru un fel de pedofilie, șeful BOP speră la loc de parcare personalizat în fata instituției, pe nea Ionică centralistul pe post de valet personal și colegi cât mai obedienți ca în vremurile de mult apuse !

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.