Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Satana spitalului din urbea lui Ceapă Roșie- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

În vremuri de pandemie și cu semne clare ale unui război în Ucraina, în urbea lui Ceapă Roșie nenorocirile se țin lanț. La un spital din “fostul” municipiu după recesământ, chiar unicul, se îmbarca politicianistic Satana, la conducerea acestuia.

Cum numirile trebuie udate bine, se începe cu o băută de zile mari care nu se mai termină nici în zilele noastre.

Avis Coffee Shop

Toată lumea a crezut că la conducerea spitalului a venit un Popă, dar timpul a demonstrat că el e Satana în carne și oase.

Satana, numit Lucifer înainte de păcătuirea lui, voia să fie egal Nemuritorului județului. Satana și adepții lui , demonii, sunt creaturi misterioase, roșii de fel, ca flăcările iadului. Ei ne chinuie zi de zi, deși acțiunile lor sunt uneori invizibile ochiului, zice la Scriptură.

Zis și făcut! Din prima zi pe holurile spitalului, au început urletele, înjurăturile încă de la micul dejun. Satana își intră în drepturi și se pare că nimic nu l-a putut opri până în zilele noastre. Scotea flăcări pe gură de la whisky și duhnea a Ceapă ca să ascundă aburii alcoolului și a impotenței sale profesionale.

De urlete se antrenase de pe vremea Tătarului din spital, care sătul și el de metehnele Satanei, a vrut să-i aplice, probabil, o corecție, dar s-a răzgândit. Păcat!

A început “pârjolul” în unicul spital al hușenilor. Farmacia a fost devalizată, prin saloane bate uraganul, iar pe la UPU stau oamenii la rând ca să moară cu zile.

Puținii doctori ce au mai rămas sunt vânați de Satana și împinși spre cazanele cu smoală din subsolul spitalului, aplicanduli-se corecții, că au îndrăznit să scoată vorba din casă.

Ceapă, Nemuritoul minicipalității de azi, a orașului de mâine după recensământ, nu mai prididește să citească reclamațiile Satanei și nu-și mai găsește cuvintele prin fața televiziunilor de stat sau private, ca să mai spele imaginea de smoală a  renumitului personaj, devenit biblic de la instalare încoace.

De răul Satanei nu mai poate lua nimeni o palmă prin urbea lui Ceapă Roșie. De pe vremea Tătarului și până la Regizorul pesedist, Satana o ia de fiecare dată pe la orice adunare unde se află whisky pe masă. Ultima dată își băuse mințile pe la Doi Vameși, așa de bine, că nu se mai putea ridica de jos. Regizorul nostru, ca să-l salveze, fără a avea cunoștințe UPU, l-a bătut de l-a rupt, ca să-și revină. Așa s-a văzut pe camerele din crâșmă, până a le lua Herghelegistul, executantul la comandă a lui Ceapă,  ieșit din timp la pensie, adică de tinerel.

Regizorul nostru nu și-a ieșit din mâna nici în zilele noastre democratice. I-a aplicat Satanei câteva “proceduri” de pe vremuri, când cetățenii din Epureni, care aveau onoare să treacă prin cartierul Corni, serveau pe lângă o bătaie bună și o porție de bostan cu sare. Satana nu a mai avut parte și de această onoare, pentru că Regizorul a avut grijă să-i “pălmuiască” telefonul și a uitat de renumita porție de “bostan cu sare”, pe care dealtfel, Satana o merita din plin. Ținea la mahmureală.  

După acest “spectacol” neRegizat, manajerul bătut nu a mai apărut pe nicăieri. Doar online pe unde primea simbrie, adică pe la ședințele de la județ. În rest stătea cu pâine cu vin la ochi, închis cu cheia pe dinafară de o asistentă voluptoasă care îi mai lingea cu poftă rănile. Pâinea era de la spital din porția bolnavilor, iar vinul era din Corni. Cică este cel mai bun pentru vătămătură, după bătaie.

După filmul celor șapte violatori, a Nemuritorului beat pe la televiziuni, a intrat în scena asta prost Regizată și Satana spitalului păstorit de Ceapă, ducând pe cele mai înalte culmi, gloria mult incercatului nostru județ sărac, care nu a fost bogat niciodată, dar este sărăcit  zilnic de  o mână de personaje, mai sus menționate.

Orice asemănare cu personaje reale din viața noastră cotidiană, este o pură coincidență !!!

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.