Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Scrisoarea a VII-a a fiului Colak către mama să Colaka- Pădurarul- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Am “sărit” gardul la Neamț. E greu dincolo. Concurență, multe guri de hrănit. Fraieri mai puțini ca la Vaslui. Cine știe dacă mai prind eligibilitatea? Tot pe la voi mai “trag” niște sfori. Am echipa de la municipală, Pădurarul, Dragomirescu, Parfumel, Itepistul dolofan, fetele alea alese, de la consiliu, care se jură pe steagul de la asigurări, dar plâng după mine pe la toate evenimentele cu coroane, de se usucă cămeșa pe ele, la soare. Chiar una dintre ele, era să-l păcălească pe executorul nostru de la Palatul din dreapta, cum te uiți din spate.

Pădurarul nu se poate dezlipi de noi. Nici mort. Joacă după cum cant eu și uneori, mai rar, vine cu partitura lui. Se mai da prin balansoar, mai pune o floare și mai peticeste câte o stradă, așa de ochii lumii. I-a intrat în cap candidatura, de când Pavelă a intrat în dizgratiile Nemuritorului de la Palat, din stânga, cum te uiți din spate.  

Avis Coffee Shop

Multă minte nu are nici asta. A mușcat momeala de la pesediști, că poate fi Alesul. Pădurarul nostru nu vede  plasa. S-a așezat în balansoar cu ei și atât. Mai mult de huta-huta nu va primi. Dincoace, Chirurgul i-a dat pe “topogan”, drept candidați, pe Broker și pe Radical, la concurență. Brokerul nu are presiune.S-a dat pe asigurări cu Pavelă și are prins nasul. Banu-i ochiul dracului.

Până la urmă, Radical o să extragă rădăcina pătrată din amândoi, Pădurarului și Brokerului aerian de tot. Când doi se bat, al treilea câștigă! Lucifer Pădurarul nici în visele sale erotice din codrii patriei nu a crezut că va ajunge vicepremier la municipală. Cât am fost eu, prin zona, i-am sforăit cum am putut mai bine pentru buzunarul meu și-al tău, iar printre degete și lor că să nu moară de foame. Dragomirescu ne-a mai dat câte o țeapă, pe persoană fizică, dar i se înfundă rău cu Chirurgul, care ne-a ars și pe noi, deasemenea.

Lucifer, da cu “sabotajele” pe Broker din orice poziție. Are misiune de la mine. Mă tem că se va încurcă prin ițe, că un prostănac și va pierde tot. Nici Marius Canal nu va putea să-l scape, cu partidul sau de buzunar spart. Nemuritorul o joacă și el. Mai mult cu “albă neagră”, așa cum a păcălit județul, de l-a dus în cap. Pe mâna lui ,la fel și Lucifer al nostru, adus din codrii patriei pe asfalt tango, că să ne facem plinul.

De când a intrat ursul în județ, Lucifer Pădurarul, joacă în piesă “Ursul păcălit de Vulpe”, regizată nu de către cel de la Bârlad, ci de Nemuritorul județului care este un artizan consacrat al sforariilor politice. Dacă ursul și-a rupt coadă în gheață, în vechea poveste, contemporanul Lucifer își va rupe capul în balansoar cu Nemuritorul județului! Post –scriptum: Tepuitii noștri s-au pitit. Aia de la marea Clinică, caută să nu se afle câți bani ne-a dat și de ce!

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.