Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Elevii de 10 ai Vasluiului au fost recompensați- FOTO

Publicat

in

Intr-un cadru festiv, elevii merituoși ai județului Vaslui, care au obținut media 10 la examenele naționale din anul școlar 2022-2023, au fost onorați și recompensați cu sumele acordate conform Hotărârii nr. 767/2023 privind acordarea de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, sesiunea 2023, și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023.

Părinții, bunicii, profesorii, profesorii-diriginți, directorii și inspectorii școlari au fost alături de acești minunați tineri:

Avis Coffee Shop

Botez Raisa-Elena, Școala Gimnazială „Elena Cuza” Vaslui;

Păun Ștefan, Școala Gimnazială „Elena Cuza” Vaslui;

Oțel Raluca-Ioana, Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Vaslui;

Dobrovolski Marc, Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad;

Micu Ștefania-Mara, Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad;

Prodea Cosmin-Ioan, Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși.

Inspectorul școlar general, profesor Ana-Cristiana Botan, a subliniat faptul că performanța merită apreciată și încurajată, iar tinerii talentați, inteligenți, dedicați studiului și responsabili au avut o contribuție majoră în plasarea județului nostru pe harta performanței educaționale. De asemenea, i-a felicitat pe toți cu multă căldură și le-a urat succes în toate proiectele de viitor. Totul s-a desfășurat într-o atmosferă de bucurie și respect, înscriind această întâlnire între inițiativele reușite ale școlii vasluiene.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.