Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Jandarmul Vlad Poiană din nou printre câștigătorii concursului de proză polițistă pentru personalul M.A.I.

Publicat

in

Plutonierul adjutant șef Poiană Vlad, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, este și anul acesta unul dintre câștigătorii concursului de proză polițistă pentru personalul M.A.I., după ce și anul trecut s-a aflat printre laureații concursului.
În anul 2023, Editura M.A.I. a continuat organizarea concursurilor de creație literară adresate personalului M.A.I. Autorii înscriși în concurs sunt polițiști, jandarmi, pompieri, studenți, dar și cadre în rezervă sau în retragere – oameni care au transpus în cuvinte experiențe profesionale diverse, întâmplări reale sau imaginare. La final, în galeria câștigătorilor s-a regăsit și creația colegului nostru. Acesta a prezentat juriului
schița ,,Ancheta” o ficțiune la început de democrație în care prezintă o posibilă întâmplare, tratată cu umor, ce ar fi avut loc într-un sediu de poliție. Vlad nu se află la primele reușite de acest gen, după premiul de anul trecut, el a primit în anul 2018 un alt premiu la concursul de literatură satirico-umoristică organizat în cadrul Festivalului International de Umor „Constantin Tănase”.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.