Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tânără moartă în urma unui accident, soțul și cei doi copii, grav răniți

Publicat

in

O tânără în vârstă de 25 de ani din Vaslui a murit, iar soţul şi cei doi copiii ai acesteia au fost răniţi în urma unui accident rutier produs vineri dimineaţă, în judeţul Neamţ. Primele date arată, că cel mai probabil, bărbatul a adormit la volan. “În această dimineață la ora 04:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Costișa. Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un podeț. Cele patru persoane sunt din județul Vaslui.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov ( o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o ambulanță SMURD TIM).
Până la sosirea pompierilor trei persoane s-au autoevacuat din autoturism. O femeie de 25 de ani, pasageră în autoturism era încarcerată și în stare de inconștiență.
Pompierii au scos victima care din păcate nu prezenta semne vitale.
Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, ce prezenta politraumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț. Ceilalți doi pasageri, doi copii de 2 și 6 ani, au fost preluați de echipajul SMURD și transportați la UPU Piatra Neamț.
Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, au declarat reprezentanții ISU Neamț.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.