Conecteaza-te cu noi

Știri Neamț

Un bărbat și-a transmis live ultimele clipe, pe facebook, înainte de a muri într-un accident

Publicat

in

Un bărbat, care se afla pe scaunul din dreapta al unei mașini, și-a transmis live ultimele clipe de viață, pe o rețea socială, înainte de a muri într-un accident grav, în județul Neamț. Tragedia a avut locc pe un drum din județul Neamț, în localitatea Borca, iar mașina în care se afla victima era condusă de un șofer băut. Victima transmitea cursa live, pe o rețea de socializare, iar la un moment dat șoferul a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în șanț.

Șoferul și pasagerul de pe bancheta din spate au fost scoși de localnici din mașină. Pasagerul din dreapta, însă, era inconștient și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Șoferul, un bărbat de 33 de ani, a scapăt cu viață. Acesta avea o alcoolemie uriașă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, notează neamt365.ro

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Neamț Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.