Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tânăr de 18 ani a devalizat mai multe mașini, în Vaslui. Prejudiciul nu a fost recuperat

Publicat

in

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

 Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, în municipiul Vaslui.

Avis Coffee Shop

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, în perioada 10 septembrie  – 29 octombrie 2023, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi pătruns în interiorul mai multor autoturisme, de unde ar fi sustras diverse sume de bani”, informează polițiștii vasluieni.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 1.500 de lei, acesta nefiind recuperat.Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. În vederea prevenirii furturilor din autoturisme, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui transmite următoarele recomandări: 

Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare (genţi, poşete, borsete, îmbrăcăminte, staţii de emisie-recepţie, sisteme GPS, casetofoane auto, camere video, telefoane mobile etc.)! Acestea vot tenta hoţii să vă spargă vehiculul.

Asigurați-vă permanent maşina prin încuierea portierelor şi închiderea geamurilor şi a portbagajului – chiar dacă plecați doar pentru scurt timp!

Montaţi un sistem de alarmă antifurt!

Alegeți cu grijă locul unde parcați! Este de preferat o zonă circulată, bine iluminată sau în spaţiile cu supraveghere video. Aceste locuri oferă un mai mare nivel de siguranţă.

Inscripţionaţi numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiecte uşor demontabile (casetofoane, baterii etc.)! Acestea vor fi mai dificil de vândut la mâna a doua.   

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.