Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO Gest obscen al vicepreședintelui CJ Dan Marian, aliatul lui Buzatu: „Sunt cinci degete. Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc”

Publicat

in

Gest golănesc al unui politician de frunte din PSD surprins în imagini. Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Dan Marian, arată semne obscene jurnaliștilor, în timp ce se află pe holul Judecătoriei din Vaslui.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui: Îl vezi, da? E la mijloc. Sunt cinci degete. Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc. Știi, nu? Dacă ești nesimțit în continuare”.

Dan Marian era pe holul Judecătoriei Vaslui pentru a participa la un termen într-un proces cu jurnaliștii. Era, așadar, într-un spațiu public în care filmarea este legală.

Imaginile înregistrate de presa locală îl surprind iritat pe proaspătul social democrat după ce a trecut prin PNL, PDL și ALDE. După arestarea baronului local Dumitru Buzatu, Dan Marian a intrat în PSD prin ușa din față a partidului, spre supărarea multor primari social democrați.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.