Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Circulație îngreunată pe unele drumuri din cauza ninsorii- FOTO

Publicat

in

Pe mai multe drumuri din Moldova se circulă în condiţii de iarnă. Ninge şi se depune zăpadă pe carosabil pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. Conform autorităților, nu sunt drumuri cu circulaţia blocată din cauza condiţiilor meteorologice. “După cum se vede iarna își întră în drepturi și în zona noastră. Rugămintea mea este sa evitați deplasările din localitățile dumneavoastră. deoarece este multă zapada plina de apa pe drumurile județene iar utilajele de dezăpezire nu pot interveni pana nu se liniștește aceasta prima ninsoare”, este anunțul primarului din Bunești.
Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă, dacă urmează să se deplaseze în zonele în care carosabilul este acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei şi să adopte constant o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de evenimente rutiere. “Pe DJ 244 E se circulă în condiții de iarnă, însă se lucrează la degajarea zăpezii. Vestea bună este că acest episod de iarnă, asigură o cantitate de apă în sol, contribuind la compensarea deficitului hidric, lucru care ne dă speranțe pentru un an agricol bun”, a declarat primarul din Tătărăni ,Ion Gentimir.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.