Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Microbuz cu şase persoane şi mai multe maşini, fără cauciucuri de iarnă, blocate pe DN 2F

Publicat

in

Un microbuz cu şase pasageri, dintre care doi minori, a rămas blocat, sâmbătă, pe DN 2F, în comuna Dragomireşti, în zona releului, din cauză că nu era echipat corespunzător pentru iarnă. În zonă a fost trimis un echipaj din cadrul SPR 1 Vaslui. Potrivit autorităţilor, pe sectorul de drum DN 2F Bleşca – Dragomireşti au rămas blocate în trafic, din cauza lipsei anvelopelor de iarnă, un număr de şase autoturisme. Autovehiculele au fost repuse în trafic, fiind redirecţionate, către municipiul Vaslui, de personalul Secţiei Drumuri Naţionale.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Conform autorităţilor, din cauza depunerilor de zăpadă, pe o porţiune de drum din comuna Dragomireşti, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale au solicitat instituirea unui filtru rutier pentru verificarea autovehiculelor ce se deplasează în direcţia Bacău, privind dotarea acestora cu anvelope de iarnă.

Un filtru similar a fost instituit în zona localităţii Bleşca, din comuna Ivăneşti. Un echipaj de poliţie verifică dacă maşinile sunt echipate cu anvelope de iarnă, restricţionând totodată deplasarea vehiculelor cu capacitate mai mare de 7.500 de kilograme. Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic, circulaţia pe mai multe drumuri din judeţul Vaslui se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar patru localităţi cu peste 2.400 de locuitori au rămas fără energie electrică.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.