Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Sportivi vasluieni pe podium la Turneul National de Fitness- FOTO

Publicat

in

Elena Șuiu, Isabela Voicu și Adina Elena, trei sportive de la Spartacus Power Gym din Vaslui s-au întors de la Turneul National de Fitness Steelman, organizat la Târgu Neamț, cu nu mai puțin de nouă cupe și medalii. E vorba despre 1 medalie de aur la bikini fitness masters, 2 medalii de argint la bikini fitness senioare, 1 medalie argint la bodyfitness masters, 1 medalie argint la bikini fitness first timers,1 medalie bronz la bikini fitness first timers, 1 medalie argint la fit perechi seniori,1 medalie bronz la bodyfitness senioare si 1 medalie de bronz la mixt perechi masters.
O reușita de excepție, daca luam in calcul că două dintre fete participa pentru prima dată la o astfel de competiție. Peste 150 de concurenți s-au înscris la start și după mai bine de zece ore au fost desemnați cei mai buni. Alături le-au fost prieteni, membri ai familiei, curioși sau practicanți ai fitness-ului, dar și antrenorii lor.
„Fetele noastre au cucerit podiumul la fiecare categorie și asta e un lucru mare pentru ele, dar și pentru noi, ca antrenori. Au luptat cu sportivi cu vechime și, in ciuda emoțiilor, au obținut recunoașterea muncii bine făcută. Oamenii stiu mai puțin ce sacrificii și câta munca stau în spatele celor cateva minute de perfectiune. După săptămâni în șir în care au urmat un program draconic de antrenament, dar și alimentar, Elena, Isabela și Adina au strălucit! Le mulțumesc pentru încredere, pentru ambiție și pentru disciplina de care au dat dovadă și le felicit pentru noua salba de medalii adusa Clubului Tornado și Sălii de Fitness Spartacus Power Gym”, a declarat Marius Zamfir, sportiv și antrenor. După o zi de odihnă binemeritata, luni, fetele se vor întoarce în sala.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.