Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Jurnaliștii jigniți de urmașul lui Buzatu! “Sunt politicieni pe care dacă i-ar căuta ANI la avere nu ar putea să justifice nici 50% din ce au”

Publicat

in

Fostul ministru al Finanțelor Dan Vîlceanu a comentat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, cazul jurnalistului din Vaslui, jigniți de urmașul lui Dumitru Buzatu în fruntea instituțiilor locale. Vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian, a făcut gesturi obscene către ziariștii locali, în timp ce se afla pe holul Judecătoriei din Vaslui, a relatat publicația „Vremea Nouă”. El le-a arătat degetul mijlociu jurnaliștilor, apoi a revenit și a arătat toate degetele mâinii stângi. „Îl vezi, da? E la mijloc. Sunt cinci degete. Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc! Știi, nu? Ești nesimțit în continuare“, a spus vicepreședintele CJ Vaslui, potrivit imaginilor postate de „Vremea Nouă” pe YouTube.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Despre acest caz, Dan Vîlceanu a precizat că este caracteristic județelor sărace, unde oamenii politici monopolizează controlul asupra tuturor instituțiilor:

„În județe lucrurile rămân de multe ori nespuse și se întâmplă mai multe lucruri decât se întâmplă la nivel de Capitală de foarte multe ori. În județe există domnii de foarte mulți ani și toate instituțiile dintr-un județ sunt practic subordonate unui asemenea personaj.

Din păcate pentru noi am văzut și de ce este important pentru ei să se întâmple lucrurile așa în momentul în care domnul Buzatu a fost prins cu portbagajul plin cu bani. Sunt foarte mulți oameni politici în județe pe care dacă i-ar căuta ANI puțin la avere nu ar putea să justifice nici măcar 50% din ce au, dar cea mai importantă parte din averea pe care o afișează? Deci, nu mă miră deloc un asemenea comportament. Este tipic pentru județe cum este Vaslui, mai ales județe sărace pentru că acești oameni îi vedeți cu precădere în județe sărace. În momentul în care oamenii vin din sărăcie și capătă libertatea propriei vieți nu mai pot fi ținuți în frâu, dar în județe sărace, din păcate, acolo unde oamenii trăiesc din ajutor social, astfel de personaje reușesc să reziste foarte multă vreme”, a declarat Dan Vîlceanu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.