Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Reacția Poliției la imaginile cu tânărul din Văleni care sare ca mingea pe mașină pentru sprijinirea tracțiunii

Publicat

in

O persoană care circulă pe plafonul unei mașini în timp ce vehiculul derapează pe zăpadă a fost filmată în Vaslui, iar imaginile au devenit rapid virale. Şi polițiștii au văzut clipul și s-au autosesizat. În filmarea publicată pe TikTok apare o persoană care reușește cu greu să își țină echilibrul în timp ce se află pe plafonul unei mașini care derapează pe zăpadă. MAI a transmis, luni, că deși apreciază întotdeauna inventivitatea, așa ceva nu va fi niciodată apreciat.

„Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil!”, scriu cei de la MAI pe Facebook. Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte polițiștilor secvența video, urmând să fie amendat „pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!”, mai scriu cei de la MAI.

Avis Coffee Shop

Clipul a devenit viral pe internet și așa a ajuns și la polițiști

Mașina are număr de înmatriculare de Vaslui. În imagini se vede cum un tânăr urcat pe portbagajul mașinii încearcă să ajute tracțiunea spate a bolidului, sărind ca o minge de fotbal. În acest timp, mașina aproape că ajunge pe sensul celălalt.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.