Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Poștașul a descoperit două cadavre într-o casă, iar ulterior, polițiștii au găsit un alt trup, care era mumificat

Publicat

in

Aseară, anchetatorii au gasit și un schelet uman în casa familiei Cozma din Ștefan cel Mare, acolo unde două femei, mama și fiica, zăceau moarte de câteva zile. Anunțul a fost făcut de autorități în cursul zilei de astăzi. Cel mai probabil, e vorba de nepotul proprietarei, despre care aceasta a spus, ani la rând, că este plecat la muncă la o mănăstire si, in ultima vreme, că e internat la ospiciu.
„Suntem socati. Nu intelegem cum au trăit femeile astea cu băiatul mort în casa?! E mort de câțiva ani, pentru că e doar un schelet uscat. Ele spuneau că e la munca, la un preot la Iași, că e la un spital pentru bolnavi mintal… Nimeni nu l-a văzut de ani de zile. Era agresiv, le bătea. Cine știe ce s-a întâmplat?! Era întins pe jos, în camera de la vale, învelit cu pătura. Ele erau moarte în paravan. Fata de 30 de ani nu stie de ea, e bolnava de când s-a născut. Toți în familia lor sunt cu capul. Dar sa stea cu băiatul ăla mort în casa, nu ne-am gândit. Bătrâna vorbea mereu de Necuratul, că stă cu el în casa. Nu permiteau nimănui să le intre in casa. Nici primarului, nici noua”, au mărturisit vecinii. Se pare că cele două femei au murit intoxicate cu fumul de la soba. Anchetatorii trebuie sa stabilească acum identitatea celui de al treilea cadavru, vechimea lui și mai ales cauza de deces. Tânăra de 30 de ani va rămâne, cel mai probabil, in grija statului. Autoritățile locale se vor ocupa de înmormântarea celor trei, întrucât familia nu are alte rude.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.