Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Doi hoți au intrat de două ori în casa unei bătrâne. Indivizii i-au furat pensia, însă i-au lăsat bani de pâine, din ”milă”

Publicat

in

Doi bărbați din Suceava au fost arestați, după ce au tâlhărit de două ori aceeași bătrână. ”Miloși”, indivizii i-au lăsat femeii 16 lei, ca să aibă bani de pâine. Doi bărbați din Suceava au fost arestați, după ce au tâlhărit de două ori aceeași bătrână. ”Miloși”, indivizii i-au lăsat femeii 16 lei, ca să aibă bani de pâine.

Doi indivizi au jefuit o femeie din satul Corlata, comuna Berchișești, județul Suceava.

Avis Coffee Shop

Totul s-a întâmplat la finele săptămânii trecute, când bărbații au intrat pentru a doua oară peste bătrână, în locuința ei.

Primul jaf a avut loc pe data de 1 februarie. Cei doi indivizi din Gura Humorului i-au pus femeii mâna la gură pentru a o constrânge să le dea banii, însă bătrâna nu avea niciun leu în casă. Atunci, tâlharii au plecat doar cu o cartelă telefonică.

Ulterior, hoții au revenit la locuința bătrânei, pe data de 7 februarie. 

Tâlharii au reușit să sustragă suma de 1.200 de lei, însă, de data aceasta, la plecare, cei doi s-au gândit să-i lase femeii 16 lei, ca să aibă măcar bani de pâine. 

Hoții au fost identificați de oamenii legii. Inițial, bătrâna nu le-a spus polițiștilor anchetatori de suma sustrasă. Abia după le-a spus despre cei 16 lei pe care hoții i-au lăsat în casă. În cursul zilei de vineri, 9 februarie, Judecătoria Gura Humorului i-a arestat pentru 30 de zile pe cei doi tâlhari, notează monitorulsv.ro. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.