Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Când a fost ultima programare pentru consultații la ochelari? EXPERTOPTIC vă așteaptă 

Publicat

in

Când v-ați verificat vederea ultima oară? Dacă v-ați pune singuri această întrebare, cu sinceritate spus, acest termen este mai mare de un an? Așa cum primim recomandarea ca pentru o viață sănătoasă să fim atenți la ce consumăm și cum ne hidratăm, anual este recomandat să mergem la verificarea vederii. Mai cu seamă când este vorba despre cei care poartă ochelari de vedere, reverificarea dioptriilor este necesară. 

Până când nu este prea târziu și nu încep să apară simptome deranjante, unii nu își pun în plan să prioritizeze schimbarea ochelarilor de vedere. Ați urgența această acțiune dacă ați ști că puteți obține o programare consultații ochelari gratuită? Se întâmplă la EXPERTOPTIC, în oricare din locațiile fizice. Acest lanț de magazine de optică medicală pune la dispoziția clienților expertiză unei echipe care dorește să ofere o experiență completă de cumpărare. Să vedem despre ce este vorba.

Avis Coffee Shop

Ce ochelari alegeți? Mai mult decât o decizie ce ține de preferințe și estetică 

Dacă ați ajuns în acest pas este firesc să vă axați pe ceea ce vă place. Veți ține cont, cel mai probabil de trendurile actuale, dar și de ofertele înșirate în magazine. Ei bine, spun cei din echipaEXPERTOPTIC, contează mai mult decât atât. 

Funcționalitate 

Ochelarii de vedere devin parte din rutina dumneavoastră, singurii cu care mai puteți avea claritate 100%. Este extrem de important să aveți lentile cu dioptriile corecte. Valorile acestora le veți afla după consult. Cât despre lentile, preferați pe cele care se șterg ușor, sunt tratate, nu se aburesc, au și filtru pentru lumina albastră și nu sunt foarte groase. În final, accentul cade deci pe ce ține de funcționalitatea lor. 

Design 

Ramele pot fi în fel și chip, depinde însă de fizionomia purtătorului. Sunt luate în calcul aspecte precum puntea nazală, culoare pielii, a părului și a ochilor printre altele. Vă veți dori, cu siguranță, să fie vorba despre ramele de ochelari care nu vă creează vreun disconfort. Sunt ușoare, dar în același timp  chic. 

La EXPERTOPTIC sunt disponibile rame pentru toate preferințele, colorate sau clasice negre, de la branduri precum FURLA, Ana Hickmann, Guess, Vogue și lista poate continua cu peste 15 branduri de talie internațională. 

Preț 

Se spune adesea că nu costul reflectă calitatea, însă, în final, credem că și acest detaliu poate întări ideea că ieftin sau scump, în fond trebuie să merite. Avem repere diferite despre ce înseamnă scump sau accesibil, însă cert este că la EXPERTOPTIC vom găsi mereu opțiuni și alternative. 

Consult gratuit 

Un consult optometric este, de fapt, începutul în ceea ce privește schimbarea ochelarilor sau chiar prima alegere a acestora. Indiferent de situație, consilierii de la EXPERTOPTIC sunt prompți și profesioniști, vor oferi asistența necesară pentru a lua decizii optime. 


Va merită să îi vizitați, în oricare din cele 6 locații, având șansa de a profita de oferta unui consult optometric gratuit. Programați-vă online. 


Contact: 

Suceava – 0740 952 952

Botoșani – Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani – Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.