Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Suburbia Bahnari, îngropată în noroi! Lucian Braniște, cățelușul lui Vasile Pavăl, ignoră problemele oamenilor de aici

Publicat

in

Suburbia Bahnari, un colț uitat al municipiului Vaslui, rămâne prizoniera neglijenței și indiferenței administrației locale, conduse de viceprimarul traseist Lucian Braniște. O figură asociată cu PSD, un personaj care este interesat de propria imagine în loc să se implice în rezolvarea problemelor reale ale vasluienilor. Viceprimarul traseist Lucian Braniște, unul din copiii de aur ai lui Dumitru Buzatu și cățelușul lui Vasile Pavăl, așa cum l-au numit colegii săi din PSD, și- a amintit de suburbia Bahnari. Asta în condițiile în care de ani de zile oamenii de aici strigă disperați după ajutor, dar Primăria îi ignoră.
Fără acces la apă potabilă și cu autobuzele Transurb refuzând să intre în suburbie din cauza drumurilor distruse, comunitatea suferă consecințele unei administrații incompetente și lipsite de empatie.
În timp ce oamenii din Bahnari sunt nevoiți să meargă kilometri întregi prin noroi pentru a ajunge la mijloacele de transport în comun, viceprimarul Braniște merge la biserica din zonă să își facă poze.
“Mergem pe jos prin noroaie din cauză că drumul de acces nu a fost niciodată asfaltat. Nu avem apă potabilă, în fiecare an cisternele de la ISU fiind trimise să transporte apă pentru cetățeni. Autobuzele Transurb refuză să intre în suburbie”, spun oamenii din Bahnari. 

Birsa Turism Fest Bijuterii

Asta se întâmplă în anul 2024 într-un oraș condus de un primar PSD și susținut de un viceprimar traseist. Vasile Pavăl și Lucain Braniște sunt doi din principalii susținători ai coruptului Dumitru Buzatu și fac echipă la cârma primăriei Vaslui de mai mulți ani. Cu toate că în fiecare campanie electorală Primăria le-a promis cetățenilor condiții decente de trai, nu s-a ținut de cuvânt. Vasile Pavăl a mințit mereu și a râs cu partenerul său Dumitru Buzatu de drama oamenilor care se chinuie de când se știu.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.