Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FarsăDe1Aprilie: Kiss FM și Rock FM și-au inversat frecvențele, pentru un start de zi pe cât de confuz, pe atât de amuzant!

Publicat

in

De astăzi, Rock FM emite și pe frecvențele Kiss FM din toată țara!”, a spus Răzvan Exarhu la microfonul DesKissDimineața. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Asta în timp ce Corina, Oprișan și Dinu transmiteau „cel mai ascultat matinal din România” pe frecvența Rock FM. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

A fost, bineînțeles, o glumă de 1 aprilie în care, timp de o oră, de la 08:00 la 9:00, echipa Morning Glory a făcut schimb de matinale cu echipa DesKiss Dimineața. 

Nu s-a întâmplat doar în FM, ci și pe paginile de social media ale matinalelor. 

„Când i-am auzit vocea lui Exarhu, am crezut că am greșit radioul”, a scris un fan DesKiss Dimineața. Iar de cealaltă parte, un fan Morning Glory a dat și el replica: „Ca să vezi ce „coincidență”: muzică lejeră la Rock FM fix de 1 aprilie”, pe pagina de Facebook a Rock FM. 

La finalul farsei, ambele emisiuni s-au suprapus și s-au auzit simultan pe frecvențele Kiss FM și Rock FM. Cu această ocazie Corina, Oprișan, Dinu și Exarhu au și intrat în direct într-un dialog ce s-a transformat și într-un mic battle DesKissDimineața vs. Morning Glory.  

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.