Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Zeci de permise reținute de polițiști, 13 pentru conducere sub influența alcoolului

Publicat

in

Peste 120 de polițiști, din cadrul structurilor de ordine publică și poliție rutieră, au continuat acțiunile derulate la nivel județean, pentru creșterea siguranței rutiere.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Astfel, polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive, precum și a conducătorilor de autovehicule care încalcă prevederile legale privind limitele de viteză.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cu ocazia celor peste 95 de filtre instituite, au fost verificate peste 795 de vehicule și legitimate peste 1.065 de persoane, fiind efectuate 728 de testări alcoolscopice și 22 de testări cu aparatul din dotare pentru depistarea consumului de substanțe interzise.

De asemenea, polițiștii au aplicat 456 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de peste 127.000 lei, fiind constatate și 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, respectiv ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Totodată, au fost reținute 27 de permise de conducere, dintre care 13 pentru conducerea sub influența alcoolului și 6 din alte cauze, precum și 20 de certificate de înmatriculare.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.