Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumătate din corp. A încercat să dea foc vegetației din curte

Publicat

in

Un bărbat a suferit arsuri pe jumătate din corp după ce a dat foc vegetaţiei uscate din curtea casei sale, într-o comună din Vaslui, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La locul producerii incendiului a intervenit Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă, care a solicitat sprijin din partea pompierilor militari.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„În urma incendiului, proprietarul locuinţei a suferit arsuri de gradele I şi II pe aproximativ jumătate din suprafaţa corporală, la nivelul feţei, abdomenului, toracelui anterior şi posterior. Medicul prezent la faţa locului a solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi însă nu sunt sunt întrunite condiţiile unui zbor în siguranţă. Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. În urma incediului, au ars aproximativ 5.000 metri pătraţi de vegetaţie uscată.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.