Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Colaborare strânsă între Primăria Dragomirești și Partidul Național Liberal pentru dezvoltarea comunității

Publicat

in

Într-un anunț recent, secretarul general al PNL Vaslui, Daniel Onofrei, a evidențiat parteneriatul constructiv dintre Partidul Național Liberal și Primarul Dănuț Iacob din comuna Dragomirești. Declarațiile lui Onofrei au subliniat angajamentul de lungă durată al PNL în sprijinirea comunităților locale și în promovarea unei dezvoltări echilibrate.

Birsa Turism Fest Bijuterii

“Partidul Național Liberal își consolidează parteneriatul cu primarul Dănuț Iacob din comuna Dragomirești, în vederea continuării proiectelor de dezvoltare. Primarul Dănuț Iacob, recunoscut pentru abordarea sa proactivă și angajamentul său față de comunitatea pe care o conduce, a demonstrat întotdeauna o viziune orientată spre dezvoltare și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comuna Dragomirești.
Partidul Național Liberal își exprimă încrederea în capacitatea primarului Dănuț Iacob de a contribui semnificativ la evoluția pozitivă a localității și pe viitor.
Împreună, vom continua să punem în aplicare proiecte constructive, să promovăm dezvoltarea echilibrată și să ne asigurăm că locuitorii județului Vaslui beneficiază de condiții de trai și servicii publice de calitate.
Felicitări pentru colaborarea constructivă, Dănuț Iacob, și mult succes în mandatul viitor la primăria Dragomirești”, a declarat Onofrei.

Avis Coffee Shop

Această înțelegere între Primăria Dragomirești și PNL deschide drumul către colaborarea efectivă în implementarea proiectelor ce vizează îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor publice și a calității vieții în respectiva comunitate.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.