Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Profil de candidat: Iurianu Mardare-Gheorghe-Candidatul PNL la Primăria Comunei Pungești- Poziția 1 pe buletinul de vot

Publicat

in

Cu o carieră solidă în inginerie și o conexiune profundă cu comuna Pungești, Iurianu Mardare-Gheorghe intră în cursa electorală având un plan ambițios de transformare a comunității. La vârsta de 44 de ani, experiența sa profesională îl plasează într-o poziție ideală pentru a conduce Pungeștiul spre un viitor prosper.
Sănătate și Bunăstare
Iurianu se dedică îmbunătățirii accesului la servicii medicale de calitate, punând accent pe deschiderea unui cabinet medical și stomatologic, precum și pe modernizarea farmaciilor la standardele actuale.
Educație de Calitate
Conștient de importanța educației, candidatul propune modernizarea și echiparea școlilor cu tehnologie de ultimă oră, pentru a asigura o educație competitivă la nivel european pentru copiii comunei.
Asistență Socială
Introducerea și îmbunătățirea serviciilor de asistență socială pentru persoanele în vârstă și defavorizate reprezintă o prioritate, urmărindu-se creșterea calității vieții acestor segmente vulnerabile ale populației.
Dezvoltare Economică și Susținerea Întreprinzătorilor
Iurianu propune măsuri concrete pentru dezvoltarea economică locală, incluzând sprijin pentru micile afaceri și atractia de fonduri europene pentru crearea de noi locuri de muncă.
Consultanță pentru Tinerii Întreprinzători
Conștient de provocările întâmpinate de tinerii care vor să înceapă o afacere, Iurianu Mardare-Gheorghe își asumă responsabilitatea de a oferi consultanță și sprijin acestora, favorizând inițiativa și inovarea.
„Faptele sunt politica noastră!”
Aceste cuvinte reflectă hotărârea lui Iurianu Mardare-Gheorghe de a renunța la discursurile politice în favoarea implementării de acțiuni practice și soluții concrete. Abordarea sa electorală se bazează pe asigurarea că fiecare propunere și proiect va aduce beneficii reale pentru comunitatea din Pungești.
Votati candidatii Partidului National Liberal!
            IURIANU MARDARE-GHEORGHE
               CHIRIAC CONSTANTIN
               PETRILA DOREL
                CARP MIRCEA
               LUPU IONEL CIPRIAN
               SCANTEI CATALIN
               LAZURCA DINU
               ICHIM MIHAI-MARIAN
               MOTAS RAZVAN-IONUT
ROTARU DRAGOS
            PINTILIE ADRIAN
              ZLAT MARIUS-IULIAN
              JUVERDEANU ANDREI
              ICONARU TINCUTA
              VOINA AUREL
              ARMINESCU CONSTANTIN-DANIEL
             PICIOROAGA NECULAI
 
REUSIM impreuna!
VOTATI   Ing. IURIANU MARDARE-GHEORGHE- PRIMAR AL COMUNEI PUNGESTI
                                                                            POZITIA 1 pe buletinul de vot

Birsa Turism Fest Bijuterii

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.