Conecteaza-te cu noi

StiriEst

S-a stins Daniel Olteanu, fost prefect și fost deputat PNL

Publicat

in

Vestea a cazut ca un trăsnet printre cunoscuți. Aceștia și-au exprimat public regretul față de pierderea unui om de o calitate, un patriot adevărat.

 Bârlădeanul Daniel Olteanu s-a remarcat drept unul dintre cei mai activi parlamentari din județul Vaslui și din Moldova. S-a folosit de experiența acumulată în mediul privat și a intrat în administrație în anul 2006.  În perioada 2013 – 2016, a fost director al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, iar din luna februarie pȃnă în luna septembrie 2016, a ocupat funcția de prefect. Ca deputat, Daniel Olteanu s-au concentrat pe modul în care erau gestionate de la nivel central teme precum disparitățile regionale. A vizat creșterea competitivității agenților economici din cea mai săracă zonă a României, dar și măsuri care să sprijine crearea de locuri de muncă bine plătite, investițiile în județul Vaslui și în întreaga zonă a Moldovei.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.