Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Ionela și George, tinerii care au murit în accidentul din Vaslui, au fost conduși pe ultimul drum

Publicat

in

Ionela și George au murit într-un accident teribil cu motocicletele, lângă Iași. Cei doi ar fi urmat ca vineri, 24 mai, să spună „da” în fața ofițerului de stare civilă. Pe lângă cuplul care se pregătea de căsătorie, un prieten de al lor a decedat în cumplitul accident. Toți trei se aflau pe două motociclete și au intrat într-un autoturism. Impactul le-a fost fatal și s-au stins în doar câteva clipe.

Ionela și George, tinerii care au murit în accidentul din Vaslui, conduși pe ultimul drum

Vestea că cei doi tineri și-au pierdut viețile înainte de starea civilă a adus o durere nemărginită în sufletele familiilor și apropiaților, mai ales că se cunoșteau de când erau copii.

Avis Coffee Shop

Zeci de oameni au vrut să îi conducă pe ultimul drum pe Ionela și George. Evenimentul a fost de o suferință cumplită pentru părinții care așteptau să-i vadă mire și mireasă, peste doar câteva zile.

Sute de oameni sprijină familiile celor doi și au lăsat mesaje de condoleanțe și de încurajare pe rețelele de socializare.

„O durere foarte mare! Dumnezeu să-i odihnească în pace. Bunul Dumnezeu să le dea putere părinților să poată duce această grea durere și dor imens ce le va impovăra toată viața.”

„Rămas bun, dragilor… Ionela Bercea și George Vîlcu. Ați fost împreună în această viață,veți fi împreună și în cealaltă.”

„Împreună și dincolo de moarte!”, sunt  câteva dintre comentariile dureroase lăsate de cei cunoscuți.

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.