Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Când a aflat că fetița ei de 8 ani a fost agresată sexual, mama a închis ochii și a certat-o pe cea mică

Publicat

in

Un bărbat de 46 de ani și un adolescent de 16 ani au fost trimiși în judecată la Vaslui, fiind acuzați că au agresat sexual o fetiță de 8 ani. Cazul petrecut într-un sat din nordul județului arată cum lipsa educației sexuale și mentalitatea „să nu ne facem de rușine” au dus la perpetuarea abuzurilor sexuale pe parcursul a trei ani, potrivit datelor din dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Vaslui și consultat de HotNews.ro. Totul a ieșit la iveală abia după ce o vecină a aflat despre abuzurile asupra fetei și că mama ei nu voia să reclame „de rușine”. 90% dintre abuzurile sexuale împotriva minorilor nu sunt sesizate, arată un raport al Organizației Salvați Copiii.

„E casa mea și fac ce vreau în ea”, i-a strigat bărbatul de 46 de ani mamei fetei de 8 ani, când aceasta a dat buzna în casă și l-a văzut dezbrăcat lângă fetiță. Se întâmpla în vara anului 2022. Bărbatul, care i-a fost cumnat, i-a răspuns că el întreține relații sexuale cu fata că așa are chef. „Fugi acasă!”, i-a cerut femeii, când aceasta l-a luat la rost. Mama copilei a ieșit în curte, a luat un băț, s-a întors în locuință și l-a luat bătaie pe bărbat. A considerat pedeapsa fizică aplicată agresorului drept suficientă. Acasă, fata i-a spus că bărbatul a vrut să o violeze. Mama și tatăl vitreg au certat-o că a intrat în casa unchiului și i-au spus să nu mai calce vreodată pe acolo. 

Avis Coffee Shop

Ana* era obișnuită cu cearta. Crescută într-o familie măcinată de lipsuri și consumatoare de alcool, copila își petrecea timpul jucându-se pe ulițele satului. Așa avea să fie ademenită de doi prădători sexuali.

Episodul surprins de mamă nu era unul singular. Unchiul fetei începuse să aibă un comportament deviant față de nepoată încă din 2022, arată datele din dosar. Ana era prea mică să conștientizeze că gesturile bărbatului, care o ademenea cu bomboane, reprezintă infracțiuni, însă de fiecare dată când o atingea în zonele intime și îi cerea să întrețină acte sexuale încerca să fugă de el.

continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.