Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Mi-am asumat întodeauna cine sunt, ce fac, ce pot face

Publicat

in

În orice colt de județ, medicul Nelu Tătaru este primit cu simpatie și recunoștință. E vorba de faoști pacienți, familii ale acestora, oameni care îl știu de la televizor de pe vremea când era ministru al Sănătății, dar și ca politician. Localnicii isi arata aprecierea și îl încurajează să lupte in continuare pentru cei mulți. „Domnule doctor, daca nu erați dumneavoastră, astăzi nu calcam pământul! M-ati operat și țin minte și acum cat de frumos mi-ati vorbit! Și nu numai mie! Mereu va pomenesc în rugăciuni! Am încredere că veți rămâne același om și la Consiliul Județean!”, a spus Aurica Cosma. Și tanti Maria Lupașcu s-a bucurat să îl întâlnească pe politician. „Ați făcut atâtea pe timpul pandemiei și ne-ați câștigat încrederea cu deciziile și modul cum ați acționat ca ministru! Sunteți medic! Nu ne lăsați nici acum! Avem încredere că veti insanatosi sistemul și nu o sa uitați de noi după 9 iunie!”.
Nelu Tătaru a intrat în lupta schimbării pentru că știe că poate aduce schimbarea adevărata pe care și-o doresc alegătorii. Candidează din partea PNL pentru funcția de președinte al CJ Vaslui și spune că până la alegeri va ajunge și în ultimul cătun pentru a afla care sunt așteptările oamenilor.

Screenshot

”Întâlnirile cu oameni speciali te conving că nimic nu poate sta în calea unei schimbări pentru care comunitatea te sprijină.

Avis Coffee Shop

Astăzi am fost printre oamenii buni și deschiși din Bălțați, comuna Tătărani și din comuna Bunești Averești! A fost o zi a dialogului! Este una dintre abordările mele pentru Vaslui, pentru vasluieni. Dialog în sate, comune, în cartiere, pe Facebook, și cât de des se poate. Am răspuns la toate întrebările pentru că nu există întrebări grele pentru mine și îmi doresc să fiu printre semeni, mai ales că problemele se cunosc mergând la firul ierbii!

Screenshot

Le-am spus tuturor că mi-am asumat întodeauna cine sunt, ce fac, ce pot face. Am vorbit despre sănătate, lucrări, investiții, probleme, curiozități, despre viitorul Vasluiului. Am evitat întotdeauna „nisipurile mișcătoare” și abordările populiste pentru că ceea ce mă caracterizează (nu doar în sala de operații) este precizia chirurgicală. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare gând bun și vă doresc multă, multă sănătate”, a spus Nelu Tătaru, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.