Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Dorința sfâșietoare a unui copil: De 1 iunie, George vrea să-și revadă tatăl în vis-VIDEO

Publicat

in

Într-o comună liniștită din Vaslui, Viișoara, un băiat în vârstă de doar 10 ani poartă în suflet o durere pe care nici timpul, nici vorbele înțelepte nu o pot estompa. George Popa, un copil plin de sensibilitate și puritate, și-a pierdut de curând tatăl, un om care i-a fost sprijin, model și prieten. Astăzi, de 1 iunie, într-o zi în care cei de vârsta sa se bucură de surprize și sărbătoare, singura dorință a micului George a fost una sfâșietoare: să-și poată visa tatăl, măcar pentru câteva clipe.
Cu ochii înlăcrimați și inima plină de speranță, George a pășit timid la acțiunile organizate de Episcopia Hușilor pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului. Cu toată inocența specifică vârstei lui, s-a îndreptat către Preasfințitul Ignatie, cu o rugăminte pe care oricine ar fi găsit-o de o incomensurabilă gravitate: să facă o minune, să se roage la Dumnezeu să-i îndeplinească dorința de a-și visa tatăl. VIDEO AICI
Fiecare duminică pentru George este o ocazie de reculegere și rugăciune, când merge la mormântul tatălui său, aprinzând lumânări și rostindu-și gândurile de dor și iubire. Profund afectat de suferința acestui mic băiețel, Preasfințitul Ignatie a încercat să aline durerea copilului printr-un gest delicat. I-a dăruit un telefon mobil, sperând că acest mic obiect îi va aduce un zâmbet pe chip și un strop de fericire în suflet.
George, un copil chinuit, servește cu devotament în altarul bisericii satului, fiind un exemplu de credință și puritate. În ciuda experienței marcante a pierderii tatălui, el continuă să își găsească puterea în credință și rugăciune, căutând în fiecare zi să simtă prezența celui drag, măcar pentru o clipă, într-un vis efemer.
Povestea lui George Popa este o mărturie a puterii copilăriei de a găsi lumină în cele mai întunecate momente. Este un exemplu de iubire pură, de neclintit, care transcende timpul și distanța. Prin gestul său, Preasfințitul Ignatie a arătat că, uneori, orice mic gest de bunătate și compasiune poate aduce consolare și zâmbete acolo unde acestea par a fi uitate. VIDEO AICI

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.