Conecteaza-te cu noi

StiriEst

La Spitalul din Huși, viața bolnavilor este în pericol. S-a votat demiterea managerului, Bogdan Popa/ VIDEO

Publicat

in

Situatia de la Spitalul Municipal din Husi a ajuns la cote alarmante, odata cu acuzatiile serioase venite impotriva managerului unitatii, Bogdan Popa, de management defectuos. Lipsa acuta de medicamente si materiale sanitare a dus la periclitarea vietii pacientilor, iar cadrele medicale sunt epuizate din cauza conditiilor precare si personalului insuficient. Reuniti in sedinta, membrii CA al spitalului au decis sa propuna municipalitatii husene demiterea pesedistului Popa. VIDEO AICI
Decizia Consiliului de Administratie de a-l destitui pe Bogdan Popa a fost luata cu o majoritate zdrobitoare de voturi, insa ultimul cuvant ramane in mana Consiliului Local. Avocatul Radu Bobârnat, consilier local si presedintele Consiliului de Administratie, a adus noi elemente incriminatorii la adresa managerului.
Desi a primit un calificativ slab la ultima evaluare, managerul Bogdan Popa detine in continuare un control absolut asupra deciziilor. Refuzul persistent de a pune la dispozitie documente sau de a comunica cu restul echipei demonstreaza o lipsa de transparenta si responsabilitate grava.
Intr-o perioada in care serviciile medicale de calitate reprezinta o necesitate vitala, comportamentul managerului Bogdan Popa este inacceptabil si ar trebui sa fie o sursa de profunda ingrijorare atat pentru autoritatile locale cat si pentru comunitate in ansamblu.
Viata si sanatatea pacientilor nu trebuie sa fie jucarii in mainile unui manager incompetent si dezinteresat.
In contextul in care personalul medical depune eforturi supraomenești pentru a asigura ingrijirea pacientilor in conditii dificile, este de neinteles cum un manager poate ignora cu desavarsire nevoile acestora si ale pacientilor. Transparenta, responsabilitatea si profesionalismul sunt elemente cheie ce trebuie sa stea la baza gestionarii corecte a unei institutii medicale.
Prin urmare, demiterea prompta a managerului Bogdan Popa si numirea unei echipe de conducere competente si implicate devine primordiala pentru restabilirea increderii in capacitatea Spitalului Municipal din Husi de a oferi servicii medicale de calitate. Ignorarea acestor probleme ar putea avea consecinte dramatice si ireversibile asupra vietilor si sanatatii pacientilor, ceea ce nu poate fi tolerat in nicio circumstanta. VIDEO AICI

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.