Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Matei are nevoie de ajutorul nostru!

Publicat

in

La doar 2 anișori, micuțul Matei Nițoi a fost diagnosticat cu nefroblastom la rinichiul stâng (un tip de cancer renal care afectează în special copiii) și metastaze hepatice.

Rezultatele ultimelor investigații au scos în evidență faptul că celulele canceroase au ajuns și în măduva osoasă, fiind vorba de niște metastaze de gradul 4.

Avis Coffee Shop

Din acest motiv, în dimineața zilei de miercuri, 12 iunie 2024, Matei a plecat împreună cu mămica sa la Clinica Bambino Gesu din Roma (Italia). Întrucât starea de sănătate a micuțului Matei nu permite călătoria cu avionul, familia a fost nevoită să apeleze la o ambulanță privată, costurile pentru aceasta fiind foarte ridicate.

Tratamentul pe care Matei îl va urma în Italia este, de asemenea, foarte costisitor.

De aceea, orice ajutor financiar contează enorm!

Deși luptă cu o boală atât de gravă, Matei este un copil foarte vesel și curajos, care iubește, ca toți copiii de vârsta lui, să se joace și să asculte povești.

Matei și familia sa pot recunoaște iubirea lui Dumnezeu din solidaritatea cu care îi sprijinim! Ajutorul nostru poate face diferența în viața acestui copilaș!

Persoanele care doresc să-i ofere un sprijin micuțului Matei pot dona în unul din următoarele conturi bancare, deschise pe numele mamei:

RON: RO82RZBR0000060014816443

EUR: RO95RZBR0000060026224282

Titular conturi: Nițoi Paula Andreea.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.