Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Dumitru Buzatu scapă de arestul la domiciliu. Judecătorii au decis plasarea sa sub control judiciar

Publicat

in

În urma unei decizii judiciare, fostul șef al PSD și CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a scapat de arestul la domiciliu, măsura preventivă a fost înlocuită cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Această schimbare vine ca urmare a deciziei Tribunalului Vaslui.

Pe durata controlului judiciar, Buzatu Dumitru trebuie să respecte mai multe obligații impuse de instanță, printre care să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanță la solicitare, să informeze imediat cu privire la schimbarea locuinței și să comunice periodic informații relevante despre mijloacele sale de existență. De asemenea, inculpatului i s-a interzis să părăsească limita teritorială a județului Vaslui fără aprobare prealabilă.

Avis Coffee Shop

Orice încălcare a obligațiilor impuse în timpul controlului judiciar poate duce la revertirea măsurii la arest la domiciliu sau măsura arestării preventive. Monitorizarea temeinică a respectării controlului judiciar va fi efectuată periodic înainte de expirarea termenului de 60 de zile conform prevederilor legale.

Această evoluție în dosarul lui Buzatu Dumitru aduce o nouă perspectivă asupra situației sale legale, marcând o etapă importantă în derularea procedurilor judiciare. Avocatul ales îl asistă pe inculpat pe tot parcursul acestor procese legale, asigurându-i dreptul la apărare. Contestațiile privind această hotărâre pot fi depuse în termen de 48 de ore de la comunicare, oferind astfel posibilitatea unei eventuale revizuiri a deciziei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.