Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Agricultură de performanță pe Valea Prutului. Titinel Ursu și echipa sa obțin recoltă bogată

Publicat

in

S-a încheiat recoltatul rapiței. Cu pricepere și investiții masive in tehnologie, Titinel Ursu muncește cot la cot cu echipa sa, pe câmpurile dogorite de soare, la Fălciu. „Natura nu ne-a zădărnicit planurile, in acest an. Dimpotrivă. Avem recoltă bună. Ne ajuta iscusința oamenilor, dar și echipamentele performante achiziționate. Campania de recoltat la rapita s-a încheiat cu succes. Pentru determinare ,implicare și profesionalism , SC AGRIPROD URSU SRL, premiază fiecare angajat cu suma de 1000 RON și o mini vacanta de doua zile. Multumesc din inima tuturor baietilor nostri ,mereu la înălțime ! Mulțumesc echipei mele pentru strădania comuna!”, a declarat Titinel Ursu. Fermierul mai spune că, pe ansamblu, acest an agricol va fi unul bun, cu pierderi inerente, preconizate.

Comuna Fălciu a devenit un punct de reper pe harta agricolă a Văii Prutului, în mare parte datorită eforturilor depuse de frații Gelu Profirel și Titinel Ursu. Cele două firme ale acestora, SC Agriprod Ursu SRL și Daforce Ursu SRL, se situează de cinci ani consecutiv pe primul loc în topul celor mai profitabile firme din regiune, fiind o sursă de mândrie locală și un stâlp al economiei de pe Valea Prutului.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.