Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Intervenție cu mascații la Rafaila: Individ violent reținut după agresiune asupra iubitei. Copiii internați în spital

Publicat

in

Intervenție cu mascații, zilele trecute, la Rafaila. Un individ de 40 ani, acuzat că și-a bătut iubita, a refuzat să discute cu polițiștii și s-a baricadat in casa cu ce trei copii in vârstă de patru săptămâni, 1 an și respectiv, 3 ani. Oamenii legii l-au încătușat, iar procurorii l-au plasat sub control judiciar.

Cei doi concubini se certau foarte des, spun vecinii. Atunci când se îmbata, individul devenea agresiv cu femeia in vârstă de 24 de ani. De data aceasta, tânăra a ieșit plina de sânge pe drum și a cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale, dar și de poliție au ajuns în sat. Starea tinerei era gravă, spun medicii, având un traumatism cranian. In timp ce femeia era transportată la spital, agresorul refuza să colaboreze cu polițiștii și pentru că își ținea copiii în brațe, au fost chemați mascații. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine.
„In cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie. Pe numele acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile și s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore. Procurorul de caz a plasat suspectul sub control judiciar pentru o perioadă de 60 zile”, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.
Cei trei frățiori au ajuns în grija celor de la DGASPC Vaslui. Erau raciti, asa că sunt acum internați în spital. Alături de ei stau permanent doi angajați din cadrul Direcției de Protectie a Copilului. In trecut, individul a fost arestat pentru furt.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.