Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Nu se discută în acest moment o ieșire de la guvernare

Publicat

in

Vicepreședintele PNL Nelu Tătaru a declarat că liberalii au propus în ședința coaliției de astăzi ca primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale să se desfășoare în 27 octombrie, iar cel de-al doilea în 10 noiembrie.

Potrivit acestuia, în continuare liberalii refuză ca alegerile să aibă loc pe 15, respectiv 29 septembrie, în ciuda faptului că ministrul Cătălin Predoiu ar putea fi remaniat de Marcel Ciolacu. „Va trebui să fie o decizie pe care domnul Cătălin Predoiu o ia după discuțiile din partid și decizia va fi a Partidului Național Liberal, nu a domnului Predoiu”, spune Tătaru.

Avis Coffee Shop

„Nu se discută în acest moment o ieșire de la guvernare”

„Nu știu dacă ar trebui să se teamă Cătălin Predoiu de o remaniere. Discuțiile există în fiecare partid în parte (…) Cred că dincolo de aceste lucruri va trebui să fie o decizie pe care domnul Cătălin Predoiu o ia după discuțiile din partid și decizia va fi a Partidului Național Liberal, nu a domnului Predoiu. Discuțiile ce vor urma acestei decizii sunt tot ale Partidului Național Liberal, care este partener în această coaliție și își va propune miniștrii(…). Noi, cei de la PNL, nu suntem de acord cu aceste două date: 15 septembrie și 29 septembrie. Pe urmă a fost misiunea domnului premier Marcel Ciolacu, care a spus, în ședința de guvern, că îi transmite domnului premier să pregătească două hotărâri de guvern cu 15 sau pe 29. Dincolo de asta, noi, ca Partid Național Liberal, avem deciziile în forurile noastre statutare și deciziile vor veni de acolo.

Nu se discută în acest moment o ieșire de la guvernare. Această guvernare a fost o guvernare în care facem un compromis într-o doctrină de dreapta sau de stânga. Țin să menționez că noi am avut anumite momente în care am trecut peste niște măsuri care nu erau chiar liberale, tocmai pentru a menține această coaliție și a menține stabilitatea în această țară. Decizia noastră este să continuăm până la sfârșitul acestui mandat și apoi decidem ce vom face în continuare”, a declarat liberalul Nelu Tătaru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.